fruxo fruxo frukto?

HEEEEEEEJ!

detta är ej jonna som skriver, en gästbloggare som helst vill vara anonym har befälet idag (inte för att denna bloggen uppdateras varje dag precis). jag greps av en stor lust att skriva om frukt. är ni med???? jag hör er inte, ÄR NI MED??????? (- jaaaaa!) bra, då kör vi igång! när jag tidigare idag åt en banan funderade jag över situationen i tyskland innan andra världskrigets utbrott, var det soft? kunde man gå ner till frukthandlaren (vilket chill yrke, stå och vara allmänt skön och kränga lite frukt) och slå av en prat och köpa några ananaser(heter det så?) och sen traska hem och skära upp denna ananas och kanske kolla på Der Postleitzahl-millionär (postkodmiljonären alltså) eller var det värsta feta restriktionerna typ att man bara fick äta vissa sorters frukt vissa tider på dagen om man åt banan efter klockan 16 kom hitlers bror och sköt en med en pistol som såg ut som en banan. tänk vad konstigt det vore!

för att återgå till ämnet frukt; när jag var liten tyckte jag att äppleskalet var äckligt, men när man tänker efter är det ju ganska mycket fruktkött och ganske lite skal (man skalar bara inte äpplen!) så det är en rätt konstig grej att bekymra sig över egentligen, nästan som att oroa sig för att bert karlsson ska komma och strypa en när man är på ett viktväktarmöte, eller att obama ska hålla tal och skandera "fuck white russia, telia collaborates with those nasty companies over there that's no good for tha people!" (vet att det heter belarus och att detta är typ parentes #40 i detta blogginlägg).  ELLER att en bok ska strypa en så man blir tvungen att knäcka ryggraden på boken. frukt var det ja, vad äter kanibalen för frukt? svar: blodapelsin! :) bra va? jag kom på den precis nu!

I en dröm drömde jag att jag blev jagad av en stor geléråtta som slog till mig med en pommes frites som den använde som baseballträ, varför kan man inte istället drömma att man fikar med en kiwi och äter upp dens kiwi-kompis istället, alltid ska man drömma om onyttigheter. om någon uppfann en maskin som gjorde så att man drömde om kiwifrukter, skulle man då äta det som godis och bli fett hälsosam? det kanske är så anna skipper gör, löjlig hon är isåfall som ska hålla på och försöka invagga sina patienter i nya matvanor när det räcker med att göra en sån maskin åt dom!

det var allt för mig den här gången, vi ses kanske på maxi eller så, då får ni hälsa!ledsen nu

det är något konstigt med mitt internet. jag blir så sur. ibland går det jättesegt och man får vänta och sen går det jättesnabbt. alltså det händer med några minuters mellanrum och jag förstår inte vad som är fel. jag har testat både vårt vanliga här hemma och det mobila och det är samma problem, kanske är datorn det är fel på, inte vet jag åh.

så random

nu lyssnar jag på kent på random! det är värdelöst att lyssna på musik med random? eller vad hetere... shuffle? spelar ju inga av dom låtarna jag vill höra! nej engelska bianca och whistle song, efter varandra!? undrar vad den tänker. massa reklam också eftersom jag lyssnar i spottan. snart skaffar jag premium så jag kan ha det i min telefon! yay

och världen skälvde

sofia visade mig precis att atlas shrugged kommer att bli film nästa år!
glädjande må jag säga! boken är skriven av ayn rand som var en fantastiskt smart filosof och författare!
hoppas att dom kommer lyckas bra med att få med allt. rands fiolosofi objektivismen genomsyrar boken och jag hoppas verkigen att det kommer att märkas i filmen, annars lär det bli ganska värdelöst
gillar!

a million here a million there

vem tycker inte att det här är jättebra?

there are two potential violators of man’s rights the criminals and the government

nu ska jag inviga min nya kategori!
jag ska presentera mig själv rent politiskt tänkte jag!
nog för att många (ja inte för att det är många) som läser den här bloggen redan vet vad jag tycker, ni är kanske rent av är trött på mig, det kan inte hjälpas.
ja ok, jag är alltså med i luf -> liberala ungdomsförbundet -> folkpartiets ungdomsförbund -> är folkpartist -> röstar alltså på ALLIANSEN
där med inte sagt att jag sympatiserar med allting som folkpartiet gör.
jag sparar inte på liberalismen utan tar den gärna till sin yttersta kant: nyliberalismen/libertarianismen, med konsekvent tro och fokus på den enskilda individen och den individuella friheten.
jag antar att ni kommer att stöta på saker som gör er förargade och förvånade i den här kategorin. tveka aldrig att fråga något eller skälla på mig. några saker som jag ägnar många timmar av att diskutera både med andra och med mig själv: fri invandring, upphovsrätt, skatter, sexköpslagen/porr, religion, sexualiteter, djur, åldersgränser, alkohol droger och en hel del annat antar jag

daddy dj please take me to the party

ja nu är det 2010, och jag tänker där med blåsa liv i den här bloggen!?
kanske. hoppas det iaf. jag har problem med att få upp bilder på bloggen från min mac så därför lägger jag inte alltid upp bilder när jag känner för det. vet inte vad som är fel! jag tänkte iaf försöka inleda med lite "halv"dåliga bilder från mina senaste dagar!
ok? oooooook!
här sitter nadja och äter nyårsmiddag! fancy var det
så ska det vara! nadja gillar
nadja pussas med nilzo, så söta!
vi kollade på fina, underbara harry potter x 2! och nadja lärde mig att tycka om that 70's show, lite iaf
mina barn sitter och trängs i sängen! jag gillar både pc och mac
nu återstår att se vilka som faktiskt orkar med att läsa min blogg! enjoy