magsjukedagbok del ett

nu ska jag hem till carin trots att hennes pappa är magsjuk.
vissa människor kan tycka detta beslut är ett mycket riskabelt och självdestruktivt beslut fast jag tänker göra detta för forskningen
jag uppdaterar senare om jag blivit smittad av spybacillerna eller inte
må joakim berg vara med mig

mcdonald'sbråk i den stora staden västerås

idag har jag träffat stina, angelica, moa och måns. dom var trevliga eller ja, stina hade jag ju träffat innan.
vi åt mat från spicy hot och sen åt vi glass på mcdonald's, väldigt nyttigt.
var några jättehärjiga (stavning?) på mcdonald's, en liten tjej som typ bara sprang runt och så en liten kille som skulle hoppa från stolen över till en grej så ramla han och slog sig och hans mormor/farmor bara skällde ut honom och den lilla tjejen var jättebråkig och typ försökte knuffa ner mormor/farmor nerför trappan genom att ge henne en ninjaspark i röven hahaha fast sen slog henns mormor/farmor (börjar tröttna på att skriva det nu) henne, fedt arga blev vi. man slår aldrig ett litet barn.
jag köpte i alla fall en kentbiljett till norrköping i augusti (tror jag det är i alla fall) som stina tog åt mig i sin jackficka för att det inte finns några fack på min väska. glömde ta den sen så nu har hon den fast jag hoppas att hon tar väl hand om den. det första hon gjorde var att lura mig att hon hade tappat bort den, blev faktiskt jätterädd. stina gillar att ljuga tror jag

kentmusik och pappa

idag var jag och pappa ute och åkte bil. han är så gullig. han har blivit helt frälst av kent sedan han såg dom i västeråshallen.
"vi satt utanför i örebro och då hörde man bara donk donk donk, hela bussen gungade och mamma bara 'tror du dom har slutat?'"hahahaha min mamma är smart.
sen satt han och pratade om en låt han tyckte så mycket om. den var tydligen med på den lite gulaktiga skivan så när vi kom hem kollade han på isolafodralet och kom fram till att det var om du var här han gillade för "den har så fin text" hahaha. vi får väl se om det stämmer. han har den i bilen nu. han sa att han skulle köpa kentskivor på coop också, så han kunde ha att lyssna på i bilen.
tror han kommer se dom i sommar igen eftersom han ändå ska hämta oss. tycker det är kul att han tycker så mycket om dom.
jag: du kan ju se dom när dom spelar i eskilstuna i sommar
pappa: ja det kan jag göra
jag: fast det är inga sittplatser där
pappa: ne men jag kan ju stå där längst fram!
var hos tandläkaren i alla fall, det gick bra. dom putsade ner en av mina visdomständer. först fick dom det att verka som att det skulle göra jätteont så jag blev livrädd fast sen ilade det bara lite hahaha. dock var det blod på "haklappen" efteråt och jag ba "oh shit vad har dom gjort?" läskigt det där med tandläkare.

ge ipod tack

fy vilken skojig dag det här verkar bli.
solen skiner fast jag har ingen att gå ut med vilket betyder att jag måste gå ut med mig själv.
måste ladda min mp3 isåfall för den är helt urladdad och dessutom så suger den. helt traskig, hur man än ställer in den så låter basen helt hemskt och hörlurarna är också trasiga. jag vill ha en ipod.
väldigt roligt.
imorgon ska jag till tandläkaren och kolla mina visdomständer. jag har tandläkarskräck. hoppas dom bara tittar annars finns det en stor chans att jag dör direkt i tandläkarstolen.

kalsongtips till jocke

jag var inne på calvin kleins hemsida och hittade dom ultimata kalsongerna till herr berg som verkar gilla calvin klein-kalsonger
http://calvinklein.timarco.se/prodimage/19273600.jpg
köp

göteborg/landa/malmö

i lörsdags åkte jag till göteborg dåva, åkte tåg fyra timmar ensam, det var ganska uttråkande. jag fick hjälpa en liten tjej med hennes skor, det var dagens hjältedåd. i göteborg var det snö och iskallt. höll på att frysa ihjäl när jag och frankis väntade på pendeln till kungsbacka.
sen åkte vi till malmö på söndagen, för att se kent alltså. tog ungefär 2½ timme ner till malmö. frankis har snälla föräldrar.
jag: vi är strax i malmö
frankis: va?
jag: vi är strax i malmö
frankis: va?
passerar malmö-skylten
jag: vi är malmö!
när vi kom fram till baltiska hallen var det i princip inga människor där trots att det bara var en timme till insläppet. träffade gabriella, tobbe, mica och isabella. dom hade nummersystem som för första gången i mitt liv fungerade. synd att jag inte hade något nummer bara, skulle fått isabellas om någon hade haft en penna. det gick bra i alla fall, gabriella var snäll och tog plats till mig och frankis så vi stod längst fram. alltid bäst längst fram.
konserten var trevlig. jocke verkade väldigt glad, skrattade massor. dom spelade gravitation, frankis blev jätteglad. camela gästade på generation ex, hon hade brudklänning på sig och skuttade runt. jocke verkade mest vilja få kontakt med henne så dom skulle bygga upp någon stämningsfull romantik-feeling fast hon tittade mest på publiken. hahaha, när hon kom ut på scenen med slöjan för ansiktet fick jocke lyfta upp den åt henne, precis som på riktiga bröllop och frankis bara "ÅH GUD JAG TRODDE HAN SKULLE KYSSA HENNE!" hade ju varit intressant om han gjort det...
sorgligt att det var sista spelningen på deras vårturné. nu kommer jag att sakna dom. jag hoppas det blir lika bra i sommar. ska bli mysigt med utomhusspelningar, har inte sett kent utomhus sen hultsfred '06 och det är ändå inte samma sak.
kent är världens bästa

på måndagen fikade vi med sofia, det var jättetrevligt trots att det snöade snöflingor stora som tefat. vi satt och pratade om kentfans. sen köpte jag och frankis ben & jerrys med chokladglass, chokladfiskar och marshmallows. phish food hette den tror jag. jättegod.

image14
jocke och camela
baltiska hallen, malmö
23 mars '08 :)

kent i örebro

igår var det kent i örebro. roligt.
linnea och jag kom dit vid halv sex. det första jag hör när jag hoppar ur bilen är att några ropar "jonna!" så jag skulle vinka fast sen känner jag inte igen människorna som ropar så jag bara "okej inte till mig...". såg sen att det var marie och erik, pinsamt att jag inte såg det hahaha. snälla var dom i alla fall. var med strina där också. vi bjöd henne på godis trots att hon sa att hon skulle bjuda mig på choklad. fedt organiserat insläpp och allt, trevligt.
på konserten var det dock jättetrångt och jobbigt i början. lyckades tränga mig fram till amanda och emma som stod vid kravallstaketet så jag stod bakom dom.
det var en rolig spelning i alla fall.
dom spelade stoppa mig juni, jag blev glad och linnea blev nog ännu gladare.
träffade även josefin, hon var gullig.
jocke hade någon ny jacka eller jag har inte sett den förut i alla fall, typ en minifrack eller något. konstg fast allt klär en skönhet.

i bilen på vägen hem
veronica: jag har ett äpple!
jag: jag tål inte äpplen, alltså om man typ äter ett äpple hemma hos oss sväller jag upp... en gång åt pappa ett och jag fick åka upp till akuten
veronica: ... ska jag gömma äpplet?

image15
conventum örebro, 21 mars '08

simchild

jag sitter här och försöker rita av en jättesnygg bild på herr jocke berg. det går inte alls just nu, råkade rita örat för högt upp så nu kommer inte pannan komma med vilket betyder att jag måste börja om, igen.
hänger lite på kentforumet istället. carin tvingar mig att fråga ut mh om sims.
bara för det har jag blivit lite simssmittad nu, sitter och pratar gamla simsminnen med carin på forumet, hahaha. ja simsminnen, kan ni fatta? vi har minnen från ett dataspel. det spelet utgjorde en stor del av min barndom faktiskt. vi började spela det när jag var kanske sju när bara det första spelet fanns och på engelska så vi förstod väl inte allt. sen följde vi upp all eps som kom. jag och carin hade extremt kul när vi spelade det.
konstigt att ett spel kan betyda så otroligt mycket för barn med otroligt bra fantasi.
jag saknar det faktiskt. mitt intresse dog när sims2 kom. jag vet inte varför, förmodligen för att det inte var samma sak längre.
läste om sims3 på en sida, verkar faktiskt vara roligt. första gången på länge jag är lite intresserad av sims.

allting går igen, kommer tillbaks

säg nånting, säg nånting nu
du vet jag får panik av dina tårar
gör nånting, gör nånting nu
förstör nånting, slå mig
förstör nåt, jag överlever

 jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
jag skulle alltid svara när du kallade på mig
jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
jag skulle alltid, alltid, alltid vara

den som går igen, kommer tillbaks
en dag ska alla skulderna betalas

image13
bild från lund 6/12 '07.

ny design

nu har linnea och jag designat om min blogg så nu är den inte gul längre. nu är den blå. man får lite finsk-feeling nästan. mycket intressant.
linnea tycker att hon är fedt teknisk när hon klarade av fixa den.
alla nöjda och glada.

blogg

hej nu ska jag försöka börja blogga lite mer på riktigt. jag tog bort mitt gamla inlägg också.
nu är det helt rent och fint, eller ja fint och fint, det enda fina med min blogg är namnet och möjligtvis kentbilden här ovanför. om någon är lite haj på bloggar så kan den få hjälpa mig. tror dock ingen kommer läsa min blogg, nästan. kommer inte göra reklam för den än i alla fall fast jag såg att frankis läste inlägget jag skrev här för ett tag sedan, förstår inte hur man kan få för sig att gå in på den här bloggen.