i need a big dick?

sitter just nu och kollar på sex education med emma. det är många stora snoppar med. det är ganska obehagligt och läskigt. det är även soran på tv, det hade varit trevligare att se på kanske! idag har vi försökt åka till ikea fast vi gav upp eftersom vi insåg att vi inte skulle hinna dit innan dom stängde.
emma om en snopp nu "men gud, den rörde sig"
det är läskigt med omskurna snoppar.

ge oss sverige tillbaka som det var innan dom börja hata

blir så illa till mods när jag ser det här
hur kan ärligt talat rösta på sd efter att ha sett den här? om man nu inte är en äkta rasist som verkligen vill bevara sverige svenskt. alla andra sd-röstare borde ju skämmas över sitt enorma misstag och gläjdas över att valet ännu inte varit så dom kan lägga sin röst på något annat parti. om sd nu vill värna om svenskar och svensk kultur så kan dom ju till att börja med se till att inte göra så man som svensk skäms ihjäl och vill fly till närmsta grannland.

fyller min blogg med värda inlägg

sitter just nu i skolan och fryser med min dator och vill få åka hem till västerås och äta mat! sedan ska jag hem till matilda och hon ska hjälpa mig med mitt demokratiprojekt och sen ska vi på kalas! många utropstecken jag gör, skriker hela tiden. nu kom det in två så kallade unga män och pratade om stora snoppar. ah herå!

i like my money where i can see it, hanging in my closet

mm rätt stämningsfullt!
tänkte dock inte att det här blogginlägget skulle handla om ett youtubeklipp.
jag måste bara meddela att jag saknar att kolla på sex & the city så himla mycket! har inte min dvd här i stockholm så kan inte titta på min box och hittar ingen sida som streamar sex & the city heller. alla som känner mig vet att det är min favoritserie i hela världen och att jag (när jag är i västerås, vilket jag knappt är längre) kollar på det så gott som varje dag.
nu försöker jag istället underhålla mig med gossip girl, vilket går ganska bra fast inte alls är i närheten av sex & the city. hade tänkt ta mig an alla säsonger av o.c. sen! lite gammalmodigt kanske, fast kollade en del på det när det gick på tv, såg dock inte alla avsnitt vilket jag vill göra! tycker det är bättre än gossip girl, tror jag. tycker serierna är lite lika, förutom att dom utspelar sig i olika städer och det inte är så mycket fokus på överklassen i o.c. som i gossip girl! sen tänkte jag kolla igenom alla fyra säsonger av skins vilket är min absoluta favoritserie no2. en jättesöt brittisk serie med helt underbara karaktärer verkligen som utspelar sig i bristol. älskar, älskar, älskar, älskar. snart kommer säsong fem också tror jag, mums.

onion soup

okej har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra med mitt demokratiprojekt helt och hållet. kanske ska ta kronobergsmodellen som matilda tipsade om för då kan hon hjälpa mig och hon är jätteduktig på sånt där. läs hennes blogg som handlar om ung frihet förresten, den är bra. funderar annars på att göra något som har med flyktingar att göra. idag har jag förövrigt köpt äcklig löksoppa.

don't fucking tell me what to do

oki nu är det så att imorgon ska vi börja med vårt demokratiprojekt i skolan och jag har ingen aning om vad jag vill göra om för något! demokratiprojektet hade vi även förra året, då sökte jag igenom massa grejer om fildelning för det var på tapeten med ipred och det var jättespännande! men just nu är ingenting särskilt på tapeten och demokrati är lätt värdaste ämnet så vill göra om något roligt. vet bara inte vad................... det hela går ut på att vi ska komma på att alla ska försöka förändra världen på något sätt! mest för att  vi ska lära oss att vi faktiskt kan göra något. skulle vilja typ... legalisera homosexualitet i alla länder i världen. på några få veckor. klurigt, får se om det kanske blir något annat.

myser

något som gör mig glad:
jocke berg ser ut som nilz.

fångarna på åsögatan!

är inte så duktig på att uppdatera här, borde helt klart bli bättre! det är mest eftersom emma har varit här och stört i en veckas tid nu. snart kommer det att bli värre eftersom hon förmodligen flyttar in hos mig på söndag. matilda flyttar också snart till stockholm, på lördag rättare sagt! det gillar vi.
emma och jag har kollat på fångarna på fortet idag och igår. det är inte alls lika spännande nu som när man tyckte när man var liten har vi upptäckt. det är synd. saknar fader fouhras också, han och gunde tyckte jag så mycket om. idag har vi kändisspottat två gånger, iaf jag! först såg jag herr berg på vägen hem från skolan (och jag hade kentpåse, pinsamt) och sen såg vi cissi som är med i tjenare kungen! hon bor granne med oss upptäckte vi sen
emma på tunnelbanan!

jónsi i köpenhamn

bilder från jónsi i köpenhamn igår. minst sagt magnifikt. vågade inte ta kort med min kamera för det stod att man itne fick ta kort så förstod inte om man fick det eller inte så man ser kanske inte så bra. det var en spännande dag i köpenhamn. vi fick gå genom köpenhamns sex district och det var ganska obehagligt!
nu är emma hos mig och vi var nyss och shoppade:
sju nudlar
två turbaner
asiatiskt te
asiatiskt kaffe
asiatiskt godis
fin i sin indianhövdinggrej

gay gay gay gay gay gay GAY

simon säger: (22.35.28)
ska gå och läsa lite nu läser en asa bra bok faktiskt
212 säger: (22.35.44)
koranen? atlas shrugged? bibeln? ismael?
simon säger: (22.35.28)
ska gå och läsa lite nu läser en asa bra bok faktiskt
212 säger: (22.35.44)
koranen? atlas shrugged? bibeln? ismael?
(det är alltså jag som är simon för er som finner det förvirrande)
nej tänkte bara berätta att jag läser en jättefin liten bok just nu. en lättläst bok för en gångs skull (alltså ingen koran eller bibel eller något av ayn rand) utan en bok som stod under barn/ungdom på biblioteket. duktig pojke! heter den och handlar om homosexuelle jim. jättefin är den, tror att det är en ganska känd bok som många säkert redan läst, men om inte borde ni sannerligen göra det. skriven av inger edelfeldt.

team building

okej, efter att ha packat ner i princip allt jag äger (känns det som) och åkt till stockholm känns det faktiskt åtminstone lite bättre. matilda kommer till mig imorgon, köpenhamn med felix och sen kommer emma på onsdag och det är tydligen någon slags modevecka i stockholm just nu. kanske blir fint.
random bild från mitt fönster i april.

roligt

kan inte med ord beskriva min ångest för att skolan börjar imorgon. vad skönt att man får vara så glad. känns som jag inte kommer att vara glad igen på hudra år. kul att kunna ha en så bra relation till skolan

kentprylar

ler
upptäckte just att jag skrivit i båda dom två senaste (lite mer seriösa) inläggen att jag snart ska åka till köpenhamn med felix och matilda haha... ni får ursäkta, gick ett tag mellan inläggen, okej?

saknar redan

nu är den fina kentresan över för den här gången. saknar redan männen och familjen, även fast vi sågs senast i söndags. skanderborgskonserten kunde knappast slutat finare då jocke innan 747 tillägnade låten till oss. det var väldigt fint av honom och det satte verkligen punkt för resandet för i år.
på måndag beger jag mig tillbaka till stockholm för då börjar skolan igen. har redan ångest, men får försöka att orka med det antar jag. förstår inte riktigt hur jag hade tänkt mig att det skulle gå till. tur iaf att jag redan på tisdag åker vidare till köpenhamn med matilda och felix och ser mannen i mitt liv no2, jónsi. åh finfinfint!
veronica, palle, amanda osv vid staktet i stockholm.
jocke i helsingborg.
nu är det väl även läge för min blogg att göra comeback eftersom aktiviteten kentbloggen antagligen kommer att stillas en aning nu. hoppas dock fortfarande på att kunna hålla den något sånär aktiv.

homosexualitet - en sjukdom!

fattar inte en grej med lesbiska förhållanden, varför är det jätteofta så att den ena tjejen är jättesnygg medan den andra inte är det alls nästan?

jag mötte lassie

ok, nu har aktiviteten på min blogg varit låg, fast det är faktiskt för att jag varit ute och rest så himla mycket på senaste tiden. på söndag har kent sin turnéavslutning, buhu känns sorgligt. vet inte vad jag ska göra med mitt liv efter det, börja skolan antar jag. haha, okej skojade var inte seriös med att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv utan kentspelningar att gå på. kommer dock att sakna dom och familjen så himla mycket! får dock inte glömma att en dag efter att skolan börjat så beger jag mig till köpenhamn för att se jónsi med felix och matilda!
vill förövrigt köpa en hund väldigt, väldigt gärna! har alltid velat ha en hund förstås, fast vi har alltid haft nilz och hon är bäst så det har liksom inte riktigt behövts förrän nu! vill verkligen ha en sån här:
världens vackraste djur ungefär, puuuss.