hahaha. haha. hehee.


alla som älskat dig har hatat mig av rädsla

tror faktiskt att jag är näst intill frisk trots helgens bravader (vara ute i totalt ösregn tre dagar i rad kombinerat med extremt lite sömn). har umgåtts med väldigt fina människor, har sovit på perrongen på arvikas station, fått höra ismael, gråtit mer än någonsin till m, befunnit mig i norge för första gången, varit i oslo där man kunde komma en kvart innan kent gick på och stå längst fram för att halv tre på natten resa direkt till eskilstuna där folk var som galna.
nu ska jag äta fil och läsa lite tror jag
matilda, gabriella, amanda och veronica på stationen i oslo.
emeli, palle, amanda, veronica och lovisa utanför parken zoo
jocke i oslo.

underbara


vadå man flyger till helsingborg? ... fors!

jag lovar det är inte enkelt att planera nästan en hel turné med kent, speciellt inte den här sommaren med tanke på valet av spelställen. det är så mycket som ska planeras hit och dit. jag kan nästan tycka det är ett underverk när saker och ting går vägen utan att man råkat boka fel dag eller till fel plats eller dylikt.
har just haft samtal med både palle och veronica och blir lite uppstressad. nu ska jag äta mat. skulle vilja åka och bada. ska försöka höra runt lite ifall någon är sugen på ett dopp i det... bruna. mälaren....

beat för beat

ja okej, jag bombar bloggen med youtubeklipp, tycker bara det är så himla himla fint!
dom här klippen har så otroligt bra kvalité också, titta på helskräm! nästan som att ha en egen liten kentkonsert.

we should always know that we can do anything

blir glad av den här, så fin!
fin kombination med jónsi som står för musiken och adam berg som regissör.
p.s. hett låttips

förlåt älskling jag gör det snart igen

idag så fick jag en jääättefin present av min papi. jag fick en: ny kamera! förlorade min förra på arvikafestivalen förra året och idag fick jag en ny! inte direkt något imponerande, en canon ixus 120, fast jag är glad! igår kom jag hem från sundsvall runt tio sen sov jag till 16:30 och sen gick jag på power meet. ingen jättebra kombo. har mått dåligt hela dagen och så är det så djävulskt varmt också. vilket dåligt inlägg det här blev, hähähä. ska titta på harry potter. dumbledore och jag är ihop.
johanna, matilda och jennifer!
lite kent

malin baryard och spånka nkpg

alltså, någon som hörde den här godbiten när den kom?
hahaha, varför ställer man upp på att göra en sån låt?
älskar.

all you have to do is to look straight and see the road and when you see it, don't sit looking at it - walk

jag läser ayn rand och inser hur mycket jag hittar mig själv i hennes ord. jag menar inte att vara pretentiös, men det är verkligen sant. för en gångs skull är hela världen beskriven ur ett verkligt perspektiv. allting är så självklart. så självklart att människor knappt vågar bemöta det, att människor knappt vågar försöka sig på att förstå det. mig fyller hon med hopp och hon lär mig att älska mig själv, för andra ser det självklart ut som om hon försöker fylla oss med girighet och hat, men dom har fel. vi behöver inte existera för någon annans skull än vår egna och vi kan aldrig någonsin stå i skuld till människor som aldrig gett oss något. det borde vara en enkel grund att stå på, men ändå är det inte ett enda parti i sveriges riksdag som står för just det, inget är ens i närheten. det måste vara det som är ondska.
jag fylls av fruktansvärd ångest varje gång någon försöker bestämma över mig. det har jag alltid gjort. jag klarar inte av det och det spelar ingen roll om det handlar om en polis, en lärare eller en förälder. försöker någon bestämma över mig mår jag fruktansvärt dåligt. jag känner mig liten och otrygg. det tog mig väldigt många år att förstå varför det fick mig att må såhär, men idag gör det mig så glad att veta att min kropp fortfarande reagerar precis som den ska trots att hur präglad den borde vara av det samhälle vi lever i. there are two potential violaters of man's rights: the criminals and the government.

madison square gaga


dödsreliker


Jag vill vaaaa den eeeenda som fikk seeee MMM lajv. Juuu. /j.berg tolkar jånna påp

nu är jag hemma i västerås! eller jag har varit det sedan sju imorse. har varit duktig och lagt upp alla bilder på kentbloggen och på facebook och införskaffat två tågbiljetter till trondheimresan. nu återstår konsertbiljetten och biljetten till själva trondheim, vore synd om jag glömde det, skulle orsaka den en problem... har även hunnit bråka en massa på kentforumet och blivit trackad av jocke. effektiv dag med andra ord. ah nae, kanske inte. hehe.
hur som helst har helgen varit fantastiskt fin med min fantastiskt fina kentfamilj (älskar att nya trenden verkar vara att hata kentfamiljen, era jävlar! ok kanske inte så ny trend). saknar dom redan fast vi ses snart igen, på torsdag spelar kent på sundsvalls gatufest nämligen.
nu ska jag se gossip girl och äta nudlar som jag köpt i kiruna!
på tåget till kiruna.
jocke på kirunafestivalen
gå in på kentbloggen så får ni se hela den spännande resan!
iofs läser väl alla som läser min blogg redan kentbloggen, den har nååågra fler läsare.

tågresa genom norrland

nu har jag inte skrivit något här på rätt länge! har varit och sett kent och varit borta sedan i torsdags. skriver som vanligt det roligaste och mest läsvärda om konserterna på kentbloggen så därför blir det antagligen rätt fattig läsning här! sitter just nu på tåget hem från kiruna tillsammans med matilda, helena och bella. vi beräknas vara framme först om tolv timmar och jag skriver från min telefon. kan inte ens göra radbyten, haha. alla andra lyssnar på musik och eftersom jag inte har några hörlurar skriver jag här. veolia har gratis internet till skillnad från sj så iphoneanvändare som helena och jag är lyckliga över att kunna vara uppkopplade hela tiden för annars är det fruktansvärt dålig mottagning ute i dom norrländska skogarna, bara när man åker in i en stad sådär varannan, var tredje timme funkar det i kanske 10 minuter. vi har köpt med oss en massa saker att äta ifrån kiruna iaf så vi har något att göra. jag såg just på den nya harry potter-trailern och filmen kommer tydligen i 3d! nu är vi framme i boden efter ungefär tre och en halv timme! party det här! saknar nilz.