we have a shit motherfucker fuck shit situation

nu har dom plötsligt kommit på idén att ställa in hultsfredsfestivalen. DET HÄR ÄR INTE OKEEJ. jag har redan köpt svindyra tågbiljetter ner till hultsfred och sedan en svindyrbiljett från hultsfred hela vägen upp till sundsvall och dessutom köpt festivalbiljetten för 700 eller vad den låg på som jag kanske inte får pengarna tillbaka för. är inte så lycklig nu. jag som dessutom älskar hultsfredsfestivalen. säger som samantha: shit motherfucker fuck shit!
det sorgligaste av allt är förstås att det blir en kentkonsert mindre i sommar också. nja inte glad. vila i frid sveriges bästa festival, bara för alla fick för sig att dra på peace and love istället. det säger mer om sveriges befolkning än vad det gör dom dig älskade hultsfredsfestivalen.
förresten, jocke berg: när du läser detta, kom ihåg att göra en spelning extra någon gång, puss!

glädje

det skulle vara glädjande om jag kanske hade någonting i världen som jag kunde vara lite bra på. är så trött på mig själv. haha, undrar varför jag egentligen finns till för eftersom jag inte kan någonting överhuvudtaget. guds praktexempel på den meningslösa individen. är så nöjd med mig själv, så glad att jag finns.

fest i val

önskar jag kunde åka på en hel festival den här sommaren. eftersom jag ska se kent så mycket så kommer jag besöka en massa festivaler, fast inte en enda hel. har åkt på arvika tre år i rad med nadja, kommer sakna det! nästa år har vi dock pratat om att vi tycker det börjar bli dags för roskilde. synd bara att det kostar svinmycket att åka åka på roskilde. måste vara riktigt bra bokningar osv. jag tycker kent kan göra sin enda spelning där något år, det vore rätt värt. man har inte direkt råd att betala en roskildebiljett om man ska på +10 andra spelningar antar jag, åtminstone inte med min ekonomi!
bjuder på lite ljuva minnen i väntan på festivalsommar 2011:
siesta 09 - frågan är vilka dessa män är?
arvika - '08 skrev något som skulle fått mig bannad från kentforumet
hultsfred 06 - såg min fjärde kentkonsert med linnea (och veronica och frankis och emma och stod bella och emeli som jag inte kände då! bra bild också var professionell fotograf på den tiden)

xoxo gossip girl

kan meddela att jag nu sett första avsnittet av första säsongen av gossip girl och tycker redan det är jättebra! bra att jag får en ny serie att följa det kan verkligen behövas. går inte att bara se sex & the city om och om och om och om och om och om och om igen, näej, inte hälsosamt (eller jo kanske)

i'm a vegetarian and i ain't fucking scared of him

nu har jag haft jennifer här i sisådär tio timmar. vi har ätit mat och druckit en salig blandning av olika drycker. dansat till massor av konstiga låtar eftersom jennifer tog på sig jobbet som dj fast även till en plats i solen, bra för mig att få öva upp movesen inför torsdag, kollat på filmer, ätit glass osv. härligt! mina föräldrar sa att dom skulle komma hem runt 23, fast dom har fortfarande inte kommit hem. dom var rädda att lämna mig och jennifer ensamma med vår alkohol (väldigt oroliga föräldrar) och tog med sig tre gånger så mycket själva hehe.
nu hade jag tänkt att lära mig se gossip girl (har aldrig sett det...) hoppas jag har något bra framför mig. får se hur det går. försökte börja se det förut fast tror jag såg ett avsnitt av gilmore girls istället, lika intelligent som alltid!

happy birthday to you you look like a monkey and you smell like one too

idag har vi alltså firat linnea lite, det var väldigt trevligt. åkte till framnäs och badade sen också och det var till och med rätt skönt till allas stora förvåning, iaf tills man gick upp
mat mat (det vita är halloumi, ser lite äckligt ut på bilden)
linnea skär upp sin tårta! och hon har ingen konstig hudsjukdom det är något med mitt ps i mobilen som gjort det såg inte det
jim och linnea på mcdonald's!
tua (inte så happy face hehe) och benny äter glass.

det finns inga ord för det på det här jävla språket

nu var linnea nyss här och hämtade en plats i solen från min dator (jocke berg sa att hon fick, det är hennes födelsedag och leveransen från cdon hade inte kommit än!) vi hade en spännande liten diskussion. vi har båda lyssnat på kent relativt länge, i sisådär 7-8 år, vilket jag anser vara ganska länge för två personer som bara är 19. jag har länge haft en fast åsikt om vilken kents bästa skiva är, du & jag döden. ända sedan den kom ut för fem år sedan har jag självklart tyckt att den varit det bästa albumet och att mannen i den vita hatten har varit den bästa låten, efter ett tag slutar man liksom reflektera över detta och ser det som fakta. därför var det bra att linnea kom och upplyste mig om att hon misstänkte att röd gått och blivit hennes favoritskiva. det fick mig att upptäcka att jag minsann går runt och misstänker samma sak. efter 14 år som band tror man liksom inte kent ska komma och släppa sin bästa skiva. det gjorde dom visst?
kanske inte riktigt läge att diskutera och citera röd just nu, fast... i love you

vi är alltid med dig

haha, åh älskar min gästbloggaren, h*n är minsann inte dålig.
förövrigt måste jag komma ihåg att inte lyssna för mycket på en plats i solen.
team building är såå bra. ismael också. ska skriva ett inlägg i kentbloggen nu, haha.
idag fyller iaf linnea 19 år så jag ska hem till henne ikväll och fira henne lite! grattis!!
nu funderar jag på om jag ska dricka ett glas pucko till frukost. är nämligen fem år gammal.
ska tipsa er om en fin liten sång förövrigt, en klassiker! (inte kent dock, nya skivan finns inte på spottan än)
varsågoda!

väck mig någonstans utanför stockholm

hej på er!
jag gästbloggade för ett tag sen och nu är det dags igen. nu är det tänkt att det här inlägget inte ska bli så tråkigt och intetsägande som jonnas inlägg brukar vara, får se hur det går med den saken! ämnet för dagen är gigantiska upplevelser i vardagen. häromveckan gick jag in på hemköp och precis innanför dörrarna fanns en fläkt som blåste varm luft på mig, jag kände hur håret reste sig och jag slöt ögonen. för ett ögonblick befann jag mig i ett parallellt kosmos långt bort ifrån allt vad bekymmer och ica-kassar hette. när jag tog ett steg framåt och öppnade ögonen var det första jag såg en pappa som handlade med sina två barn. mannen hade vita kläder.
en gång för väldigt många år sedan kom en brandbil till min skola, men det brann inte. istället fick jag och mina kompisar ta på oss kläder som vi tyckte var det häftigaste världen någonsin skådat och spruta vatten på en glassgubbe. vi tyckte att vi hade varit med om världens grej, en äkta once in a lifetime-upplevelse. föga anade vi att konstiga och mystiska saker snart skulle hända. samma eftermiddag sköts två personer till döds på en gata några hundra meter från våran skola och innan vi gick hem nästa dag sa våran lärare att vi dagen innan hade varit med om två upplevelser, en trevlig och en hemsk, som vi aldrig någonsin skulle glömma. jag kommer än idag ihåg nästan allting från den dagen. jag minns att våran lärare just den dagen bar vita kläder.
det är med sorg i hjärtat och våta kinder jag sätter punkt för detta inlägg som saknar en egentlig poäng.
farväl, vänner!

dom ögonblick där inget annat kan tränga igenom

har nu invigt nya en plats i solen. det är minst sagt vackert.
favoriterna såhär långt är: ismael, passageraren (med fin fin gästsång, till min förvåning), team building. kanske. jag vet inte riktigt, bara att varje gång jag lyssnar på en låt älskar jag dom lite mer. fina killarna. vet ingen som sjunger som herr joakim berg.
(ogräs?) såhär kan man spendera en tidig junieftermiddag. jordgubbar till frukost.
en liten tjej kom och gjorde mig sällskap efter ett tag

will i still be human?

redan imorgon kommer man visst kunna köpa kents nya skiva på kent.nu!
klockan sju imorgon bitti it is alltså. dock tänker jag inte kliva upp så tidigt.
tror jag nöjer mig med att höra skivan när jag... vaknar. spännande ska det bli iaf, är nervös nu!
fattar inte varför man alltid måste bli nervös fast det är väl så det är. dom är dom stora för en dom där markus, sami, jocke och martin.
bra bild.
"vi har turnépremiär ikväll, jag har glömt var..." "ås" ja ås! tack"

you are all i long for all i worship and adore


cimon och winnerbäck

jabulani säger: (03.01.05)
ledsen irl alltså
simon säger: (03.01.09)
jaha vadå j.berg? vi pratar inte om j.berg
jabulani säger: (03.01.12)
inte online
jabulani säger: (03.01.05)
ledsen irl alltså
jabulani säger: (03.01.12)
inte online

åh fredrick är en fin man

bra kille, bra boktips ger han också

jävla fotbollsjävel

idag såg jag min första fotbollsvmsmatch. konstigt ord där. brasilien mötte elfenbenskusten och jag tänkte vara patriotisk och heja på elfenbenskusten eftersom dom har svennis som tränare osv, så går dom och förlorar! tråkigt, så blir det alltid när jag kollar på fotboll. allt jag tycker ska vinna förlorar. svennis som är så söt. har jag alltid tyckt, minns när han tränade england och jag läste en massa om honom i tidningen!
ibland blir jag besatt av konstiga saker...
söt

väldigt stora funderingar

sitter här och funderar på om jag borde ta och förhandsboka en plats i solen. kommer inte att vara i stockholm när den kommer så kan inte gå till pet sounds och köpa den. blir lite rädd att den inte ska komma rätt dag bara, vill ha den rätt dag eftersom det är turnépremiär dagen efter.
vill inte köpa den i itunes store eftersom det är digitalt.
vill inte köpa av megastore för det har jag gjort en gång och då kom den inte i tid.
ginza har jag aldrig handlat av så dom tänker jag inte heller köpa av.
gillar bengans mest fast cdon är jag mer säker på alltid levererar i tid...
jaja, om den inte kommer i tid får jag skicka tillbaka leveransen och skriva ett hatbrev om varför man måste leverera skivor på releasedatumet! iofs lyckades pappa köpa röd tidigare hos jay records i västerås. kanske borde testa det hehehehe.

the royals!

har tittat på vigseln nu och åh vad fina dom var. faktiskt! daniel var jättesöt. såg ut som han grät. så lyckliga. blir så glad! synd att det ska vara så dyrt. lycka till daniel och victoria, puuusss!

olivlunden på gaza

sitter nu och har det trevligt på min altan och spanar ut över olivlunden aka några gamla äppel och päronträd med matilda. nu kommer hon och kikar över min axel. vi äter väldigt mycket choklad och jag dricker cider och hon dricker... mjölk. bra liv

القرآن

nu har jag fått min koran!
tydligen ska man inte bara plöja igenom den fast fattar inte vad man annars ska göra.
om någon muslim eller annan vetande vet så kan den ju säga till, annars läser jag den så i alla fall.
har lärt mig att den består av 114 uppenbarelser som muhammed hade? och att dom antingen utspelar sig i mekka eller medina. dom mekkanska är mer poetiskt skrivna och dom medinska är mer vardagliga! tror det är såhär i alla fall, är lite svårt att förstå allting, är inte lättaste att förstå vad dom skriver. dessutom finns det en massa arabiska ord överallt som det är lite vårt att komma ihåg innebörden av. spännande är det hur som helst.
jag är numera en kristen (eftersom jag är döpt alltså, anser mig inte vara direkt troende) som äger en koran men ingen bibel
nu fick ni lära er lite om koranen också!

one single drop turns the ocean red

den här sommaren ska jag försöka ta mig igenom tre böcker: bibeln, koranen och och världen skälvde.
klarar jag det kommer jag vara stolt över mig själv, haha.
idag kom förövrigt jehovas vittnen och ringde på dörren, linnea tycker jag skulle haft min bibel under armen när jag öppnade dörren.

jag tänker på dig ibland

hör du ljudet av juli där utanför?
sist vi sågs var det vinter och en meter snö
jag kan höra musiken du gav mig inatt
^världens bästa man

kent - en plats i solen?

jaha så kom det en nyhet om att kent släpper ett nytt album 30 juni? enligt rykterna iaf.
kommer tydligen två låtar redan imorgon, det är spännande må jag säga! roligt att dom är så tysta med det. om albumet släpps 30 juni kommer vi ha en dag på oss att lära oss dom nya låtarna till turnépremiären. ska bli spännande att se hur det går, om albumet är bra kommer det förhoppningsvis bli fantastiskt att få höra låtar man knappt lyssnat in sig på live, helt färska! om albumet nu kommer 30 juli, folk säger lite olika och kent.nu ja dom säger ingenting alls just nu. det stod tydligen där tidigare fast sedan tog henrik bort det? råkade väl lägga upp det kanske.

he used to go to his favorite bookstores and rip out his favorite pages and stuff 'em into his breast pockets

igår var jag åtminstone på två studentmottagningar!
fina linnea i sin mössa.
hos jennifer var även matilda. (bra kvalle på mobilbilder)
senare var jag och matilda på sjökrogen, där var det jättemycket folk, fast vi fick iaf gratis öl haha.

islam osv

jag blir rädd (och inte för islam...)

det är bra

sitter på stockholm central och ska bege mig till västerås 13:07.
ska försöka vara positiv eftersom jag tydligen måste vara så otroligt ledsen dagarna i ända nuförtiden
1. jag köpte precis nya skor, dom är ganska fina!
2. världens vackraste kvinna ungefär spelar innan kent på vintergatan på arvikafestivalen i sommar
sådär nu ska jag springa och försöka köpa en tågbiljett.
idag såg jag världens sötaste barn dessutom, en lärare på skolans unge, blev glad av det också

västerbron you show me such great heights!


ledsen

detta har än så länge varit en hemsk dag. grät så mycket på bussen att en snäll man frågade om han kunde göra något, han frågade om något jättehemskt hade hänt. så snäll.
imorgon tar en massa människor studenten och jag tror inte jag kommer hinna se så mycket av det och det är tur, för jag orkar inte bli mer ledsen än jag redan är. imorgon får jag sommarlov och jag strutnar fullständigt i det, kunde lika gärna varit oktober, jag hade kanske till och med föredragit det? jag vet inte.
helena lovade att komma och hjälpa mig att köpa skor idag, innan jag lämnar stockholm på obestämd tid, men jag vet inte om jag orkar det längre. vill inte vara alldeles ensam och ledsen hela tiden, orkar inte vara i västerås där jag inte ens kan gråta ifred. vill inte vara ledsen mer, känns som jag aldrig ska bli glad igen, fattar inte vad som ska kunna göra mig riktigt glad när inte kan tillbringa en minut ensam med mig själv utan att må jättedåligt. vet inte vad som hjälper längre :(

freedom vs statism

"the word 'we' is as lime poured over men, which sets and hardens to stone, and crushes all beneath it, and that which is white and that which is black are lost equally in the grey of it. it is the word by which the depraved steal the virtue of the good, by which the weak steal the might of the strong, by which the fools steal the wisdom of the sages."

jävla emo

hatar att sitta här och ha världens ångest över mig själv.
högg just till brutalt mycket i bröstet bara för att jag fylls av sånt förakt och sorg.
orkar inte leva med det här för alltid, men fattar ju själv varför det aldrig kommer gå att gå över.
orkar inte gråta över det mer, orkar inte ge det mer energi. vet inte vad jag ska göra.
blir så ledsen :( det känns som jag är sjuk.

OH YOU'RE SO BUSY

börjar bli lite trött på allt studentfirande överallt nu. inte bara på flaken som åker runt, har faktiskt bara sett tre stycken än så länge desstuom, fast på allt tjat på facebook, på folk man träffar, på all reklam för det osv. om jag skulle tagit studenten i år hade jag inte ens velat köpa mig en sån där svindyr studentmössa. tycker det känns lite pinsamt när jag ser ett flak åka förbi, av någon anledning mår jag lite dåligt av att se alla gapande, fulla ungdomar som tror att alla bryr sig om att dom har tagit STUDENTEN. vet inte om folk bryr sig, men i princip ingen ser ens åt dom? åtminstone inte i stockhoms innerstad, alla är så busy busy här, har bara tid att tänka på sig själva!

iphone 4 white

fruktansvärt fin i vit må jag säga! en sån vill jag ha. ni får ursäkta allt spammande, men jag gillar det här.

ingen förmildrande omständighet gör ansvaret till någon annans än ditt

nu befinner jag mig i skolan och har väldigt ont i hjärtat. stackars mig, vet inte varför. kanske håller på att få en hjärtinfarkt? kanske för att jag behövde åka med sj imorse måhända. först blev vi 20 minuter försenade för att dom skulle koppla ihop en vagn och såklart kunde tåget inte köra efter att vagnen var påkopplad, sen bestämde dom sig för att ja! vi stoppar in stopp i enköping, bålsta och sundbyberg också trots att det är ska vara ett direkttåg till stockholm och sen åker vi bakom ett pendeltåg hela vägen från kungsängen. naej inte roligt.

mer godis


när jag betalat av min 3gs tänker jag minsann köpa en. blir alltså till jul och jag hoppas förstås på att få en i julklapp igen!

looking good

ikväll introducerade steve jobs den nya iphonen för oss, om nom nom
gillar!