i feel like the dj is my bodyguard

idag bestämde elina, jag och jennifer oss för att ha årets första picknick, så vi köpte en massa fukt, bl.a några svindyra jordgubbar (fast dom var jättegoda så det var det värt!) himlans trevligt!
elina och jag tyckte det var läge att bada i hennes pool sen eftersom det var så otroligt varmt. inte dåligt, lär komma dit några gånger om dagen i fortsättningen och bada. hoppas att hon inte misstycker.
gillar fortfarande att redigera bilder med photoshop i mobilen.
förresten: dagens låt

22°

det är LITE varmt ute just nu! jag har fått huvudvärk och är helt utmattad. mm jag var inte den som tjatade om värme, räcker gott och väl om det är vanligt vårväder ingen bikinisäsong än nej tack!
dessutom är jag förvirrad eftersom kent bestämt att ställa in några spelningar på turnen i sommar, dock inte sagt vilka än och jag vill veta det nu! behöver köpa lite biljetter och vill inte köpa (fler?) i onödan

it's so easy to laugh it's so easy to hate

gör lite ont  

but i'm an engine on a saturday night

idag tog jag en promenad med matilda. vi passade på att diskutera hur vi skulle förändra världen till det bättre. planen började bra, alla människor skulle få leva precis så som dom behagade men mynnade ut i att alla länder skulle tvingas betala skatt till ett land endast bestående av barn... vi kom fram till att planen behövde lite finputsning innan vi satte den i verket helt enkelt. jag gick hem till elina och vi köpte lite torkad frukt och gjorde något mindre intellektuellt, kollade på ronny och julia (den gamla julkalendern, ni minns?)
nu försöker jag och felix komma fram till hur vi ska åka till köpenhamn på det mest ekonomiska sättet! köpenhamn är så fint! är glad att vi ska dit i sommar. såg kent där i mars. var mycket fint att besöka danmark! tyvärr fick vi spendera hela dagen på något konstigt industri/fabriks/radioaktivt område där tap1 där kent spelade ligger. inte helt jättevärt sätt att spendera en dag i köpenhamn på. synd bara att man inte förstår vad dom säger. roligast är dock att dom säljer sprit i koiskerna till och med, jag gillar! har inget enormt behov av att handla sprit konstant men: störta systembolaget!
helena, sofia, amanda och veronica utanför tap1

party på ett hotell i eskilstuna

drömde en jättelång dröm inatt! nästan alla stora kentfans jag känner var på konrad i västerås. jag förstod inte varför dom var där, sen visade det sig tydligen att alla bara var där eftersom dom skulle vidare till eskilstuna sen och tydligen skulle jag också det, för där hade kent en spelning, men det visste inte jag om, ändå skulle jag dit. den var på martins hotell som han ägde. det var jättesvårt att komma in först fast vi lyckades tjata oss in! när vi kom in så hade jag såklart lyckats tappa bort min telefon och hör och häpna, mitt godis! så sprang jag runt och letade efter det jättelänge, sen hittade jag det i min påse som jag haft med mig hela tiden. dock lyckades jag såklart hamna utanför hotellet lagom till att kent skulle spela, så var det jättesvårt att ta sig in. kom in och därinne spelade kent på en vanlig scen och några fangurls stod och tryckte vid scenen och några av mina kompisar stod och dansade omkring så jag joinade dom, fast sen förvandlades allt till ett klassrum där alla satt och kollade på kent vid bänkar, felix var också där och så tvingade jag honom att komma och sätta sig vid raden längst fram med oss, sen vaknade jag. var en cool dröm.

dalarna!

nu har jag kommit hem från några dagar i stjärnsund! där matilda bland annat lärde sig att älska papijump, som är som doodle jump fast gratis! jag blev iofs också ganska besatt av det. det är så fantastiskt med iphonespel. måste indhandla riktiga doodle jump snarast. vi var även sjuka, bakade godis, åt godiset, drömde mardrömmar osv
jag lärde mig även den ädla konsten att photoshopa bilder i min mobil, fantastiskt tidsfördriv! här är en fin bild på min frukost, kaffe och apelsinjuice!
förövrigt måste jag säga: jag har köpt biljetter till carin och mig till premiären av sex & the city 2! som vi har längtat.

fo helvede

ok tack nu har jag äntligen fått lite ordning på min design förhoppningsvis. nu är jag ingen hejare på bloggdesign så den är fortfarande ful fast haha det är jag också så det spelar ingen roll. jag har till och med bytit ut ut mitt älsakde "i can live only wholly with you or not at all" av beethoven, pretto. nu kör vi jónsi istället.
i augusti får jag, felix och matilda beskåda detta på dansk mark:
så himla fin.
snart åker jag hem till matilda dessutom och stannar där tills på fredag då jag återvänder till civilisationen och nej, säger inte det pga storstadskomplex, jag har faktiskt inte ens mottagning i stjärnsund!