Har DU någonsin råkat ut för den så kallade "kentfamiljen"?

De är ett gäng hjärndöda ungdomar som stalkar runt efter bandet kent på alla deras spelningar. En riktig hop idioter är de. Människor helt utan gränser. De tränger sig före stackars små fans som köat i hela fyra dagar, FYRA DAGAR! Ja, ni förstår själva med vilket förakt jag nu skriver detta. Det går rykten om att den så kallade kentfamiljen gärna bryter av vingrar, krossar fötter och använder sig av knogjärn för att lyckas ta sig först fram till staketet.
JAG UTFÄRDAR HÄR MED EN VARNING!
Här är en bild på delar av "kentfamiljen" under den beryktade Eskilstunaspelningen
då de trängde sig längst fram. Som ni ser sitter de ju verkligen allra längst fram på bilden.

Mariefred

Ska man tagga inför denna Mariefred sessions or not? Vet inte, osäker.
Verkar ju ha kul på jobbet åtminstone.

delfinslakten i japan:

Se: The cove

jag kommer aldrig närmre än så


den versionen utav joakim är försvunnen

en dag som denna kan man spendera med att besöka myrorna på götgatan tillsammans med veronica, emma, gabriella och frida för att sedan bege sig upp till skrapans femtonde våning och äta kakor och choklad från veronicas mormor och sedan handla korv på willys för att gå hem till åsögatan och äta korven och fullkornsbröd och sedan se på forrest gump. helt klart.

där helt andra stjärnor faller

när man har spenderat lite för mycket tid på st görans sjukhus är det bra om det kommer folk med fyra pizzor, wasabinötter, cheezballs och cheez crunchers och muntrar upp en.

no alarms and no surprises

orkade tyvärr inte gå till skolan idag, så istället stannade jag hemma och ja, passade på att besöka string för första gången! har bott på åsögatan i snart ett år utan att gå dit en enda gång. som gammal popare tycker jag det är en aning skamligt. det var fint där, men inte jätteimponerande. drack mjölk med vanilj. även en sjuk och eländig veronica kom och gjorde mig och emma sällskap en stund. dagens lycka bestod dock i att fynda två jättefina klänningar på weekday för 120 kronor tillsammans. fantastiskt.

det är livet

fyllde tjugo år och firade detta hemma tillsammans med mina bästa matilda och emma som blåste upp ballonger över hela golvet och fick sedan besök av hela familjen som bjöd på middag på hjördis på andra sidan gatan. fick nog dyrare presenter än vad jag förtjänar. i lördags kom veronica över och åt marrängtårta, vilket är helt rätt på alla födelsedagar. i övrigt har jag inte firat min födelsedag alls, inte ens besökt systembolaget än. det kommer. jag fick 300 kronor i presentkort där. världens bästa grej.

tystnad


only dancing


valar på party