paul and art


here i am, the only living boy in new york

göra idag-listan:
1. diska upp diskberget i diskhon
2. lägga upp bilder från helgen på bloggen
3. äta makaroner med keso
4. springa med emma
5. kolla på idol och plugga matte samtidigt!

skön...t

sitter just nu och chillar hemma hos matilda på kungsholmen. är ledig idag vilket är jätteskönt! något som inte är jätteskönt är att jag lämnat in min iphone hos 3 i västerås, kommer inte få tillbaka den på en till två veckor. saknar mitt älskade barn. om jag får en ny (vilket man tydligen får om dom inte anser att dom inte vill laga den) så ska jag fråga om jag får en vit istället för en svart tänkte jag, hopppas det funkar. bästa planen! var nyligen på ica för att köpa mig lite frukost såhär vid 14:30. tänkte kolla på gossip girl och äta innan matilda kommer hem, gött liv liksom, så dyker herr j.berg upp inne på ica. blev fucking jättechockad. brukar se honom då och då så brukar inte bli det, fast blev verkligen jätteförvånad nu. pinsamt, han såg säkert det, hehe... dessutom funkade inte gossip girl på matildas dator. kuken.

vi gillar soran!

soran ismail skriver bra om sverigedemokraterna och deras "vi gillar lika". LÄS

u should know better than to fuck with me

åt chips till frukost och kollade på gossip girl. bra start på dagen. ikväll ska jag på kalas hos elina som fyller 19 år!

dan är söt

ner med usa, IMPERALISMEN

är nu hemma i mitt inte fullt så kära västerås. ska alldeles strax bege mig hem till jennifer för att kolla på the grudge I och II med henne, elina, linnea och lovisa! läskigt. kommer väl inte kunna sova sen, eller jo, eftersom det är dom AMERIKANSKA. jävla amerikaner. aah fuck vill åka till new york förresten. kanske borde hårdsatsa på att övertala pappa till att ta med mig dit. tjat fungerar väldigt bra på min far. tror till och med att desto mer jag tjatar desto mer pengar får han! perfekt. han vill dock hellre åka till london fast han har varit där tusen gånger. han tycker det är mycket bättre för att han kan staden så bra och vet vart man ska hänga typ. inte så kul när "vet vart man ska hänga" = vet vart man kan kolla på fotboll. jag vill åka på sex & the city sightseeing fo helvede.

but believe me darling your life ain't that bad


om fördomar

Demokratin är fast förankrad här i landet 
Vi respekterar de grundläggande fri- och rättigheterna 
Grumliga rasteorier har aldrig funnit fotfäste 
Vi betraktar oss gärna som fördomsfria och toleranta 
Men så enkelt är det ändå inte 
Fördomen behöver inte förankras i någon vederstygglig teori 
Den har ett mycket enklare ursprung 
Fördomen har alltid sin rot i vardagslivet 
Den gror på arbetsplatsen och i grannkvarteret 
Den är ett utlopp för egna misslyckanden och besvikelser 
Den är framför allt ett uttryck för okunnighet och rädsla 
Okunnighet om andra människors särart 
Rädslan för att förlora en position, ett socialt privilegium 
En förhandsrätt 
En människas hudfärg, ras, språk och födelseort 
Har ju ingenting med mänskliga kvalitéer att göra 
Att gradera människor med en sådan måttstock 
Står i bjärt kontrast till principen om människors lika värde 
Men den är skamligt enkel att ta till för den som känner sig underlägsen 
På arbetsplatsen, i sällskapslivet, i konkurrensen om flickan eller pojken 
Därför ligger fördomen alltid på lur 
Även i ett upplyst samhälle 
Den kan blossa ut i ett stickord 
En obetänksam replik, en nedrighet i det lilla 
Kanske menar den som handlar inte så illa 
Men för den som träffas kan det rivas upp sår som aldrig läks

and sometimes everybody cries

bäst någonsin i idol, saknar. sötaste killen.

folkparties valvaka

från valvakan igår.

om valet 2010

det känns fint att människor är så oerhört hatiska mot oss som röstat borgerligt. det känns fint att människor tydligen kan lära sig precis hur mycket som helst om politik utan att förstå att liberaler kämpar P-R-E-C-I-S lika mycket för att bygga ett samhälle där alla människor ska ha det bra, ska ha en chans, ska accepteras. de flesta liberaler skulle förmodligen påstå att de kämpar mer till och med, så övertygade är vi. självklart är alla övertygade om att det är just de själva som gör mest. jag blir bara så oerhört ledsen när folk säger "hur kan folk vara så dumma att de röstar för några extra tusenlappar i plånboken?" när till och med självaste mona sahlin står och säger det, så undrar jag vad vi egentligen har lärt oss? eller snarare, vad ni egentligen har lärt er? för jag har lärt mig. det enda parti i riksdagsparti jag dömer ut som hjärtlöst är sverigedemokraterna som jag tyvärr idag 20 september 2010 kan kalla ett riksdagsparti, men flera verkar tycka att borgarna är betydligt värre än sverigedemokraterna, men det blir väl de utsatta flyktingarnas och invandrarnas förlust, inte min. det spelar tydligen ingen roll om en kvinna som birgitta ohlsson reser runt till tusentals utsatta kvinnor runt om i världen för att försöka göra deras situation lite bättre, hon är tydligen ändå bara en hjärtlös kapitalist. det spelar tydligen ingen roll hur många gånger fredrick federley blir misshandlad och ändå fortsätter att kämpa för människor, han är tydligen ändå bara en hjärtlös kapitalist. eller så är det kanske inte så. jag antar att det är lätt att vara socialist (eller snarare: en väldigt socialistiskt lagd socialliberal) om man aldrig ser sin motståndare rakt i ögonen, om man alltid avfärdar allt så enkelt. igår vann alliansen valet och jan björklund stod framför oss och sa att vi tillsammans skulle göra sverige mer liberalt, mer tolerant och mer öppet. jag hoppas att det han säger är sant, jag hoppas att miljöpartiet vill gå fredrik reinfeldt till mötes och jag hoppas att alliansen aldrig, aldrig ens rör vid sd.

två kilometer loppis i aspudden

idag har vi varit på loppis! vi hittade en massa spännande saker, bland annat femton vhs-filmer, älskar! sen ska vi på folkpartiets valvaka om nu isabella behagar dyka upp här hemma. nu vaknas det pasta med pastasås, huset specialité!


somara morgan

sitter och kollar på the ring med emma nu. har varit livrädd för den filmen ända sedan jag såg den första gången när jag var tretton. önskar dock vi kunde se den på japanska istället för det är mycket läskigare! löjligt i amerikanska skräckfilmer när det är samma ljus hela tiden, helt grönaktigt och mörkt. vi köpte massa filmer på myrorna på götgatan igår, världens bästa. man kan köpa tre vhs-filmer för tio kr så vi köpte nio stycken, två pippifilmer, en random skräckfilm, mysteriet på greveholm del ett, high chaparall, scream ett och två, star wars jedins återkomst och the ring. mycket bra filmsmak.
senare tänkte vi åka ut till ikea, men först ska emma klippa och färga mitt hår. spännande, hoppas det blir fint!

i'm coming home again

emma och jag gråter nu, ååååååååh

nu har vi röstat blått
i'm blue da ba dee da ba die

ska snart dra till skolan och sedan ska jag och emma gå och rösta. det blir centerpartiet för min del och förhoppningsvis för emmas del också. ikväll ska vi ha bästa fredagsmyskvällen med matilda. vi ska döpa det till libertarian party, hoppas matilda vill komma ändå.

friday

bilder från i fredags, snabb uppdatering!cowboys

sitter just nu i skolan och chillar lite lagom. undrar även varför inte min design som emma fixade åt mig vill uppdateras i safari utan bara i chrome. vill lägga in bilder också fast vill göra det via emmas dator och hon är i hultsfred tills imorgon.

turn this stupid rat yellow

har legat och kollat på gossip girl i ungefär två timmar nu, sen hittade jag bilder från kommande harry potter-filmen/filmerna. längtar.

vill ha lite sånt här...


lakritsbåtar

igår firade vi emma med valgala och marrängtårta och bröst och läckra ben. idag måste jag ensam städa lägenheten eftersom emma övergivit mig och drog till hultsfred redan sju imorse. snart åker jag till västerås och klappar katten.
annars:

emma är bäst


fredrick federley du har svikit mig


du vet exakt vad jag klarar av

vaknade hos matilda på kungsholmen. gled till skolan på ungefär tio minuter. chillade hemma resten av dagen.

say you love me again

har gjort lite spännande saker idag, t.ex hängt vid valstugorna på söder och vid sergels torg, gått på allsång mot alliansen i vita bergsparken (stannade dock bara på två låtar och fick gratis godis, sockervadd och dricka, tack LO) och så har emma blivit medlem i LUF så jag får sällskap på café liberalerna, roligt! dessutom har vi anmält oss själva till folkpartiets valvaka och även anmält isabella som är medlem i CUF och har röstat på centerpartiet... haha. hon gillar adam cwejman


manboy manboy you can call me manboy

idag har jag och emma varit på loppmarknad, handlat vhsfilmer på myrorna och haft inflyttningsfest för vår fina familj

kungens kurva

var på ikea med emma idag:

i believe you can't control or choose your sexuality

idag är det sjutton dagar kvar till valet och emma och jag har bestämt att vi ska gå och rösta tillsammans när vi fått tag i våra röstkort. det kan man tydligen göra på centralen, vet inte riktigt hur man gör men tänkte att morgondagens uppdrag blir att ta reda på det. är väldigt nöjd med att jag fått emma att bestämma sig för att gå och rösta! det är faktiskt viktigt, speciellt när sd står och stampar i farstun! misstänker dock att emma kommer att rösta på miljöpartiet eller något, fast för all del..........
kan bjuda er på lite fina bilder från dom senaste dagarna också så det blir lite bilder på den här bloggen!