"den mänskliga rättigheten att sno saker på nätet är hotad"

johan hakelis skriver så härligt i aftonbladet:

"Jag tillhör den grupp som inte kunnat se en enda bild från Pirate Bay-rättegången, utan att överväldigas av lusten att skicka de där grabbarna i säng, utan middag. Jag känner de här typerna. Jag har varit en själv. Det vill säga en hånflinande, struttande bäbisrebell med långfingret i allas nyllen och en krystad ideologisk förklaring till allt som är bekvämt och verkar kul. Sedan fick jag riktig skäggväxt.

Och det argumenteras, argumenteras och argumenteras. Stora, tunga, läbbiga ord: ”totalitärt”, ”diktatur”, ”förföljelse”, ”övergrepp”. Fast alla vet vad det egentligen handlar om: Det är bekvämare och billigare att snatta än att betala."

är det bara jag som är  förvånad över hur mycket man kan gnälla på att någon kränker en rättighet man har när man precis och fullt medvetet gång på gång kränker någon annans? nä det är knepiga människor vi har att göra med


Kommentarer
Postat av: gaystyle

Hej fin och bra blogg!



//
http://gaystyle.se

2009-04-01 @ 23:44:57
URL: http://gaystyle.se
Postat av: stina

ne men det är lättare att blunda för verkligheten snart kommer det väl bli så att folk börjar snatta och argumentera för att det ska vara självklart också eftersom mjölken är så dyr och man kanske inte ens vill ha all mjölk i paketet utan bara 1 dl så varför ska man tvingas betala för ett helt paket????????

2009-04-02 @ 08:14:04
URL: http://fooobb.blogg.se/
Postat av: matilda

ååh så bra <3 måste ta mig en titt

2009-04-02 @ 22:37:45
URL: http://frid.devote.se
Postat av: veronica

gaystyle.. känner honom lite, coolt.



Hehe, kul också

2009-04-03 @ 08:39:51
URL: http://anticatankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback